Om oss

Annette är veteranen som skaffade sin första islandshäst på 80-talet när rasen var ganska liten i Sverige. Redan då såg Annette vilken förmåga hästen hade på människan då hon i många år jobbade med behandling och använde hästar som en del i behandlingen. Annette är grundaren i företaget och har över 30 års erfarenhet av att jobba med människor. Förutom erfarenheten är hon även utbildad till behandlingsassistent, tandsköterska, familje ART instruktör & CRA-terapeut.

Caroline red sedan barnsben och blev influerad av mamma Annette. Förutom 20 år på hästryggen har Caroline även drivit ridskola i flera år med över 200 ridskoleelever och fullt träningsstall. Caroline studerade på Ridskolan Strömsholm 2013-2014 och är examinerad ridlärare 1 och C-tränare. Även ett stort intresse av tävling och tävlat på nationell nivå. 
   Caroline är utbildad undersköterska och även inom tydligörande pedagogik (TEACCH-modellen). Nu jobbar hon deltid på Svartådalen och arbetar annars med människor på en annan verksamhet i Stockholm.

Mer info om Eva kommer.