Vördur är en av våra "kollegor" i verksamheten. Han är en trygg, stor och stabil kille som älskar människor och bjuder både ovana och vana ryttare på en härlig ridtur. 
I sin yngre dagar tävlade Vördur för fullt med Caroline,
nu njuter Vörre istället av livet på gården och luftar sig 
ibland på tävlingsbanan. 

Viking är uppvuxen på gården och kan beskrivas som en tonåring påväg att växa upp. Han är en häst som är mjuk och mild i sitt sätt att vara. Men skenet kan också bedra, med en van ryttare på ryggen bjuder han på riktigt flotta gångarter. 
Viking är också en av våra arbetskompisar men också tävlingshäst.

Funi är den yngsta i flocken men inte den minsta. Han är närmare 148 cm i mkh och minst lika snäll.
Funi är bara 4 år men en riktig klippa som är utbildad för sin ålder. Han bjuder alla ryttare på en upplevelse och passar lite extra bra med fd. storhästryttare eftersom han har stora grundgångarter där dem känner igen sig.

Blida är drottningen på gården. Så vacker och uttrycksfull! 
Blida jobbar också i vår dagliga verksamhet och lär alla att rida. Hennes bästa gångart är tölt, där sitter man säkert. 

Denna herre har du knappast missat, han heter Luris och namnet uppkom inte av en slump. Han är kanske världens smartaste häst och luras dagligen med glimten i ögat. Sparka fotboll, knyta upp knutar, öppna dörrar mm. Är bara några färdigheter Luris har. Luris tricktränas, körs med vagn osv. nu på äldre dar och älskar sina uppgifter.

Här är Svartådalens prinsessa. Tekla vet om hon vacker hon är och drar gärna det till sin fördel. Med sina fjäderlätta gångarter som hon med enkelhet behärskar med vem som helst på ryggen är hon en riktig trygg läromästare som har riktigt fina gångarter. 

Lykke hittades i stallväggen som liten kattunge och var övergiven av mamman som var en vildkatt. I dåligt skick så  trodde vi aldrig att Lykke skulle överleva men flaskmatade Lykke varannan timme som en bebis. Nu är han en välmående aktiv katt som hänger med alla jobbarkompisar på dagarna.

Harry är en labrador född Juni 2018 som också jobbar med oss på dagarna i dagliga verksamheten.  Harry älskar människor och är en lugn individ som  gärna följer med överallt.