Vördur är en av våra "kollegor" i verksamheten. Han är en trygg, stor och stabil kille som älskar människor och bjuder både ovana och vana ryttare på en härlig ridtur. Vördur som är ledaren i flocken och uppvuxen på Island har en förmåga att känna in varenda människa. Han kan du inte dölja en dålig dag för, eller att tankarna är någon annanstans.

I sin yngre dagar tävlade Vördur för fullt med Caroline.
Nu njuter Vörre istället av livet på gården och luftar sig 
ibland på tävlingsbanan. 

Funi är den yngsta i flocken men inte den minsta. Han är närmare 148 cm i mkh och minst lika snäll.
Funi är den yngsta av våra hästar men lika snäll för det!
Funi är en flott fyrgångshäst med massor av gångarter och hög ridbarhet. Oavsett om du är nybörjare eller proffs så gillar man Funi om man gillar medelvilja med stora rörelser.

Blida är drottningen på gården. Så vacker och uttrycksfull! 
Blida jobbar också i vår dagliga verksamhet och lär alla att rida. Hennes bästa gångart är tölt, där sitter man säkert. 

Denna herre har du knappast missat, han heter Luris och namnet uppkom inte av en slump.
Han är kanske världens smartaste häst och luras dagligen med glimten i ögat. Sparka fotboll, knyta upp knutar, öppna dörrar mm. Är bara några färdigheter Luris har.

Luris tricktränas, körs med vagn osv. nu på äldre dar och älskar sina uppgifter.

Här är Svartådalens prinsessa. Tekla vet om hon vacker hon är och drar gärna det till sin fördel.
Med sina fjäderlätta gångarter som hon med enkelhet behärskar med vem som helst på ryggen är hon en riktig trygg läromästare som har riktigt fina gångarter. 

Djarfur är lika snäll som han ser ut. En riktig trygg herre man skulle vilja ha fler av. Han får äran att bota många ridrädda personer och bjuder gärna både erfarna och oerfarna på en riktig ridtur med sina mjuka gångarter.
Absolut bäst är hans gunghästgalopp som alla tycker är underbar.

Lykke hittades i stallväggen som liten kattunge och var övergiven av mamman som var en vildkatt. I dåligt skick så  trodde vi aldrig att Lykke skulle överleva men flaskmatade Lykke varannan timme som en bebis. Nu är han en välmående aktiv katt som hänger med alla jobbarkompisar på dagarna.

Harry är en labrador född Juni 2018 som också jobbar med oss på dagarna i dagliga verksamheten. 

Harry älskar människor och är en lugn individ som  gärna följer med överallt med något i munnen som han gärna visar upp.