Lektion på hyrd häst


Pris: 550 kr/pp eller 500 kr/fler ryttare

Trött på ridskola med stora grupper? Eller känner dig hungrig på att få ut mer av din ridning?
Att rida privatlektion hos oss passa både ovana och vana ryttare. 
Vi börjar alltid Din målsättning med ridlektionen, därefter presenteras en lämpad häst som du också får borsta, sadla och träna med handledning om så behövs. 
Efter det sitter vi upp på ridbanan. Du rider i 45-50 min med full uppmärksamhet av din utbildade instruktör. Efteråt fixar du i ordning hästen med din instruktör.
______________________________________

Lektion/kurs på egen häst
 

Pris: 450 kr pp eller 400 kr/pp 2 ryttare. (+ ev. milersättning)
Caroline undervisar privatekipage både på vår anläggning och åker till andra stall. Heldagar med kurstema eller enstaka lektioner. 

Undervisningen pågår i ca 45-50 min och vi startar alltid med att lägga upp en plan -långsiktig och kortsiktig för både ryttare och häst. Efter lektionen har ryttaren fått en individuell plan, en "läxa" att träna på tills nästa uppföljning blir. Caroline är nogrann med att ridningen ska främjas av en ridbar och hållbar stil efter hästens och ryttarens mål och förmåga.


 

Uterittlektion hyrd häst

Pris: 650 kr/pp eller 550 kr/pp 2 ryttare


Som vanligt gör vi i ordning hästarna tillsammans innan vi en ridtur för kropp och själ. Se natur och djurliv från hästryggen. Handledning får du av ridledaren som du har helt för dig själv under 45-40 min. Vi utnyttjar skog och mark och anpassar tempo och övningar efter naturen och ryttarens färdigheter. Nyttigt för både nybörjare och vana ryttare.